Nieuwsbericht

F1 Hut
Laatste nieuws
Mon 21 May
De laatste wedstrijden zijn gespeeld. Een enthousiaste sportweek voor de meeste F1-boys

Verloren van GRC en van De Held

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Verlies en winst voor F1

Sat 17 Mar, 19:50

Verslagen 10 en 17 maart

Wedstrijdverslag 10 maart tegen VV Roden

Voordat de jongens goed en wel aan de wedstrijd begonnen waren, stonden we met 0-5 achter. De tegenpartij benutte de kleine keeper, Jesse kon niet bij de hoge ballen in de hoek. Na een goede knal van Rik, helaas geen doelpunt, scoorde Sven een tijdje later het eerste doelpunt. Vervolgens kwamen er nog een goede poging van Sven en van Martijn. VV Roden scoorde helaas de 1-6. Kort in de tweede helft werd het 1-7. Na een goede kans van Martijn scoorde Rik een tijdje later de 2-7. De wedstrijd werd verloren met 2-9.

Penalty's werden gescoord door : Dirk, Tommie, Martijn, John en Johan.

Wedstrijdverslag 17 maart tegen VAKO

Igor scoorde vlak na het begin van de wedstrijd het 1e doelpunt. De jongens waren duidelijk makkelijker te bewegen dan de week eerder. Vervolgens werd het op een beetje ongelukkige manier 1-1 en de 1-2 werd met een mooie boogbal gescoord, Dirk kon er onmogelijk bij. Na de rust werden nog twee doelpunten gemaakt, de eerste door Tommie en Rik scoorde vanuit de positie van de corner met een mooie boogbal het derde doelpunt voor ONR, eindstand 3-2.

Penalty's werden gescoord door : Johan, Sven, John, Tommie en Rik.